NAD C700 erősítő Gedeon Audio
október 10, 2021 By Gedeon Audio Off

Új NAD C 700 BluOS erősítő streamer funkcióval

Csak egy hangfal kell hozzá – ez a jelmondata a NAD új, modern, BluOS képes integrált erősítőjének, a C700-nak!

NAD C700 erősítő Gedeon Audio

A masszív és stílusos alumínium ház alatt egy erőteljes HybridDigital UcD erősítőt és egy BluOS képes hálózati lejátszót találhatunk, ami eltér a NAD hagyományos stílusától. A beépített BluOS-nek köszönhetően egyszerűen hallgathatunk zenét helyi könyvtárainkból, de akár Internetes rádiókat, vagy streaming szolgáltatókat is igénybe vehetünk. A C 700 élménye nem igazán különbözik a díjnyertes Master Series M10 BluOS streamer erősítőtől.

NAD C700 erősítő Gedeon Audio

A sima üveg előlap és a mögötte megbújó 5 inches HD kijelző mutatja nekünk az albumok borítóját, a zeneszámok státuszát, valamint itt láthatjuk a rendszerbeállításokat is. Az erősítő beállításait állítólag igen gyors és kényelmes módon tehetjük meg, amihez nagyban hozzájárul a már meglévő távirányítóink parancsainak megtanuló képessége is.

NAD C700 erősítő Gedeon Audio

Cas Oostvogel, a NAD termékmenedzsere szerint: „A C 700 kivételes értéket teremt azok számára, akik modern és könnyen használható önálló zenei rendszert keresnek. Amióta a NAD 1978-ban bemutatta a legendás 3020 integrált erősítőt, a márka híres értékeiről, teljesítményéről és folyamatos innovációjáról. A C 700 BluOS Streaming erősítővel a NAD újra gondolta ezt a hagyományt a streaming korszak miatt.”

viablue absorber rezgéscsillapító alátét teszt gedeonaudio.hu

A kiváló UcD erősítő kialakítása méltán híres az ultra alacsony zajáról és torzításáról az egész frekvenciatartományban, függetlenül a rákötött hangfalaktól. Ezt a technológiát használva a C 700 2×80 watt folyamatos, és 2×120 watt maximális teljesítményre képes annak érdekében, hogy a zenei reprodukció mindig a lehető legjobb minőségű legyen.

Az erősítő rendelkezik egy mélysugárzó kimenettel is, a BluOs app beállításai tökéletes keverést biztosítanak a mélynyomó és a hangfalak között.

NAD C700 erősítő Gedeon Audio

Ha hátranézünk, két pár RCA, optikai, coax, LAN és USB és bemenetet találhatunk, valamint egy HDMI eARC kimenetet is, aminek használatával a TV-nkre köthetjük az eszközt, így a TV távirányítójával tudjuk a hangerőt állítani.

Végezetül, de nem utolsó sorban a kétirányú aptX HD Bluetooth biztosítja mind a vezeték nélküli fejhallgató használatát, mind pedig a mobileszközökről való átjátszás lehetőségét.

A C 700 már kapható a boltokban, 1499 €-ért bárki haza is viheti.

Író – Nemes Gábor