VIABLUE X-40 tápkábel Gedeon Audio
január 24, 2023 By Gedeon Audio Off

Budget VIABLUE kábel alternatívák

A német VIABLUE kábel, rezgéscsillapító és kiegészítő manufaktúra már csak a helyi, németországi gyártás miatt is érezhetően prémium kategóriát képvisel. Ezzel persze nincs is gond, hiszen teljesen egyedi fejlesztésről, gyártásról és termékekről van szó, amit egészen baráti áron is be lehet szerezni, ha valaki hajlandó magának összeszerelni az adott kábelt.

VIABLUE NF-S1 TS RCA összekötő kábelGedeon Audio

Viszont nem mindenki szeretne ezzel bajlódni, pont ahogy nem is mindenki szeretne annyit áldozni egy-egy tételre, mint amennyibe a gyári szerelt kábelek kerülnek. Az igényre való tekintettel létrehoztunk több olyan változatot, amellyel egy teljes rendszert be lehet kábelezni és hozzák a német csapat hitvallását, karakterisztikáját. Ár-érték arányban próbáltuk a lehető legjobbat összehozni és azt hiszem sikerült is.

 

VIABLUE X-40 tápkábel Gedeon Audio

Amit el kellett engedni, de persze ezt bárki megveheti hozzá utólag, az a ferrit zavarszűrők, T6s csatlakozók és az ahhoz szükséges ezüst tartalmú VIABLUE forrasztó ón a tápkábelek esetén. Hangfalkábeleknél a fém kábelválasztó hardware-t zsugorral pótoljuk. Az RCA kábelnél TS RCA csatlakozókat használtunk az említett gyári ónnal egyetemben, a tápkábeleknél viszont kénytelenek voltunk külső beszerzést intézni és így esett a választás a Furutech csatlakozókra. Ez sem olcsó önmagában (nagyjából 19 500 ft,- egy darab csatlakozó), de fontos szempont volt, hogy kvalitásban megtartsunk egy adott szintet.

viablue sc-4 hangfalkábel bézs gedeon audio

Wattson Audio streamer Gedeon Audio